Ta hand om din rygg

· Hälsa, Kropp, Smärta
Author

Ta hand om din rygg. Att ha en bra hållning gör att du mår bättre, och du kommer hålla längre. Sitt inte som en ostkrok eller för långt bakåt. Genom att ta hand om din rygg så kommer du må bättre i längden också, och du kommer inte få problem med ryggen.

Bra hållning genom träning

Du kan träna för att få bra hållning, och det är definitivt något som du borde göra. Genom att hålla din rygg stark och din core kommer du tacka dig själv när du spenderar en stor del sittande, då du inte kommer få ont i ryggen vid en längre session.

Köp rätt verktyg

Du kan dessutom hitta rätt saker för din ergonomi. Genom att handla online slipper dessutom springa i butiker med annat folk. Du kan få all hjälp du behöver för att köpa rätt verktyg och hålla din hållning och ergonomi på topp. Det är dessutom viktigt att hålla koll på vilka skor du har. Det är inte alltid bara att ha koll på hur du sitter, dina skor kan definitivt påverka hur din hållning kommer vara under en längre tid. Arbetar du mycket i butik är det viktigt med bra skor och bra sulor. Se till att kolla upp hur din rygg mår, så kommer du må bättre mycket längre.